Om Tjekpånettet.dk

Hvorfor tjekke?

Online phishing og svindel er vokset markant i løbet af de seneste par år.


Virksomhederne og organisationerne nedenfor er gået sammen for at hjælpe dig med ikke at blive phished eller snydt. Sammen har vi lancere denne hjemmeside, så du kan tjekke, om en hjemmeside er troværdig, eller et online phishing- eller svindelforsøg.


Du kan indtaste et hvilket som helst websted, du vil tjekke.


Vi slår op i en række registre for dig, som tjekker for malware, phishing eller svindel.


Disse kilder er hverken fuldstændige eller perfekte. Phishen kan være helt ny, eller fidusen kan være så godt skjult, at den ikke er fundet endnu. Vi anbefaler derfor på det kraftigste, at du altid bruger din sunde fornuft, inden du klikker på et link eller besøger en hjemmeside.


Tjekpånettet.dk kan på nuværende tidspunkt IKKE teste specialtegn (IDN) og punycode. Af tekniske årsager understøtter tjekpånettet.dk ikke forkortede links fra LinkedIn.

Læs mere om de kilder testen er baseret på her

Vi gør alt for at give dig et nøjagtigt resultat, men ingen er perfekte. Brug altid selv din sunde fornuft, hvis du besøger en hjemmeside. Hvis vi har lavet en fejl eller kan forbedre os, så giv os besked. Oplysningerne i denne tjeneste er til generelle informationsformål, og vi er ikke ansvarlige for eventuelle skader eller andre negative konsekvenser, der opstår deraf.


For vores fulde disclaimer, klik her.

Vi står bag Tjekpånettet.dk
di-digital-7cab3.jpg dk-symbol-rgb-143b5-f40c9.png eb-eb237.jpg
...og vi hjælper til
de-4ab69.jpg dgs-124d3.jpg em-d2cdb.jpg smv-d5abf.jpg it-e6363.jpg ra-7ff87.jpg da-it-8c4ba.jpg pwc-58b03.jpg dkcert-4c3a4.jpg cybercue-logo-3f056.png abion-logo-ec691.png ft-1d656.jpg fd-7e782.jpg danske-advokateur-gennemsigtigt-20-adb3c.png itm8-rgb-tall-447fe.png bla-to-linjer-e0cb1.jpg dao-logo-b63da.svg
Om tjekpånettet Kontakt Persondatapolitik Cookiepolitik Disclaimer
Developed By: scamadviser-logo